What does that do to your self esteem, I mean how do you feel? Pretty good really,I think they all are just rather fun.

Richard Dawkins är evolutionsbiolog och har bland annat skrivit The selfish gene (fun fact: där begreppet mem introduceras). I klippet som benämns Love letters to Richard Dawkins, läser han högt upp ett urval av de brev han mottagit ( som en motreaktion) för sina insatser inom ämnet. DET HÄR KAN VARA DET ROLIGASTE JAG SETT PÅ LÄNGE. 
 
 
 
 
Älska vetenskap. Och dess utövare. 

Bloggens vara eller icke vara

Jag har tänkt en del på det här med bloggandet. Eller skulle jag säga bristen på bloggande. När jag bytte ut min gamla mot denna var jag nog inte riktigt på rätt plats i livet. Egentligen vet jag inte om jag är det nu heller. Men jag har i alla fall kommit fram till att om jag överhuvudtaget skall pyssla med den här formen av skrivande  så måste jag lämna vissa saker utanför. Som jobbet. Jag ska inte ta med jobbet hem (det gör jag ändå i andra former). Nej, om den här plattformen skall få finnas skall det vara en sfär där jag odlar mina andra intressen ( ja ni hör ju, jag är så förtappad att jag insinuerar att mitt jobb är ett intresse). Vilket säkerligen rmest kommer att ketsa kring, kläder, inredning, och gamla saker. Ibland i kombination, ibland inte. Det är möjligt att det även dyker upp söta djur, vad jag läser, och bilder ( rörliga inkluderade).
 
Så, jag har alltså tänkt. Nu får vi se om jag även tar tag i saken. Önska mig lycka till ( om det är överhuvudtaget någon som fortfarande hänger kvar). Nu-grönt te.