Saker jag hittills fått i vår

Att vara ledig så här länge är inte bra för ekonomin. Nu har jag ork och tid att klicka mig runt. Det har resulterat i två jackor som bör levereras till mig i veckan som kommer. Känns som ett bra tillskott till vårgarderoben och mina redan 15 vårjackor...ehm. Dags att rensa ut. Jag vet.
 
Jofama by Kenza, modell 3. Jag tror att jag genomgår ett stilbyte nu, och denna kändes som en lagom övergång, lite hårdare men fortfarande feminin. Som jag. Jag tror det blir bra med de representativa blusarna som allt mer börjar ta över min garderob samtidigt som det passar bra med mina vintageklänningar. Om det senare visar sig vara helt fel tänkt av mig så är jag ändå inne i en byxperiod nu. Bra matchat på något vis blir det alltid.
 
 
Och en jeansjacka. Från HM, divided tror jag. Tight, kort, ljusblå, och billig. Allt jag önskade.
 
Ska försöka att inte shoppa mer nu. Håller ju faktiskt på att rensa ut. En baddräkt är det enda i klädesväg som jag måste hitta nu, jag tror det blir en från Esther Williams. Det måste vara både snyggt och praktiskt när man skall spendera 5 dagar med att ta dykcert i Stora Barriärrevet. Ja, nästa jobbresa bär av mot Australien, så jag passar på att ta lite ledigt innan jag ska infinna mig i Sydney. Så min brist på bloggning beror icke på att livet står stilla. Det går bra nu.

I ett FedEx kuvert...

1 copie de la carte d'identiteté ou 1 copie de passeport-check
1 copie recto-verso de la carte de maladie européenne ou un justificatif de l'affilation à une assurance sociale indiquant la durée de validité-check
1 copie du diplôme Bachelor et/ou expérience professionelle équivalente (au moins 5 ans)-check
1 curriculum vitae détaillé-check
1 photo d'identité-check
1 lettre de motivation décrivant le projet professionnel ainsi que la spécialité dans le domaine Biobanking-check
1 lettre récommendation-check
 
 
Och på väg vart då? Till Luxembourg!
 
 
Nu är det bara att vänta på ett svar. Känns som den största utmaningen för Fröken Otålig.