I'm in

Yep. I'm in. Dags att börja planera avfärd, och vad jag ska pyssla med på helgerna.
 
Det här blir en bra sommar.

Blek, blond och en baddräkt rikare

Jag hittade en baddräkt, så nu behöver jag inte panikshoppa en direkt jag kliver av planet. En sak mindre att fundera över. Det blev en Esther Williams. Jag är supernöjd. Så nöjd att jag redan känner ett behov av att äga ytterligare en. Kan ju vara bra med ombyte intalar jag mig själv.
 
Esther Williams one piece swimsuit
 

Om att förbereda sig

Nu är det mindre än en månad kvar till mitt dykäventyr, och förberedelserena har börjat.Jag har till exempel spenderat en del tid på youtube med sökorden "shark attacks"(ni vill för övrigt inte veta vad man får för tips av youtube efter att ha sett dessa klipp). Dumt att titta på sådant, jag vet, men mina efterforskningar säger mig att den stora vita inte håller till i området. Jag har förstås inte enbart sett på hemska klipp på youtube. Jag har också sett den BBC producerade serien The Great Barrier Reef. Och nu är jag så himla peppad!
 
 
 
Jag har även spenderat dagarna under påsken med att se vad man mer kan hitta på i krokarna. Att krama en koala är givet! (är nog lite av en barndomsdröm). Jag funderar även på att passa på att ta en ridtur i regnskogen, bland bergen, på stranden, eller in the outback. Det här kommer bli bra. Men svårpackat!