Tror du att du och jag kommer vinna det här racet?

Just nu beskriver Petra Marklunds Händerna mot himlen min närvaro ganska precis som det känns. Jag känner mig förvirrad. Förvirrad över så många olika saker. Men kanske mest av allt vad jag vill och vad jag är kapabel att göra. Och vad jag vill prioritera i livet. 
 
Till och med videon sätter beskriver mitt liv sedan höstens start. Som jag faktiskt startade med att våga hoppa. Fallskärm alltså. Jag tänkte att det skulle sätta ribban för andra möjliga hopp som jag kommer behöva göra. 
 
 
Nåväl, nu ska vi inte bli långradiga i det här inlägget. Jag kan berätta mer om att hoppa fallskärm i ett annat inlägg. Fick ju dessutom en hel skiva med mindre smickrande bilder av detta ögonblick. Det kan ju vara värt att dela med sig av, eller vad tror ni?
1 Vicky:

skriven

åh den är faktiskt himla bra.

2 Mia:

skriven

Haha, det tror vi. Jag både vill och inte vill testa fallskärm.

Det här med att klura på val är ju inget konstigt. Ganska normalt tror jag. Jag tänker att det är lätt att ha drömmar, det finns ju så mycket skoj i livet men trixet är att prioritera drömmarna. Vilken är viktigast och vilken kan jag kompromissa bort. De valen klurar även jag på.

Bisous

Kommentera här: