" I can flirt you up or shoot you down, but I rather do neither"

Det här med att ha möten är ganska intressant. Och vad som är ännu mer intressant är hur mycket man kan påverka dess utgång. För någon vecka sedan hade jag fyra externa möten. Alla väldigt olika. Vilket även speglar hur jag agerar, vilken roll jag ska spela för dagen.

Möte 1- Idag är jag mild, och klär mig snällt, ljusa byxor och en blus med spetsdetaljer. Vilket passar för ändamålet, vi tror oss dessutom hitta lösningar på fler problem än mötet handlade om från början, det slutar bokstavligt tala med ett Hallelujah från en av för oss mycket viktig person.

Möte 2- Idag klär jag mig enligt devisen " I can flirt you up or shoot you down, but I rather do neither". Det vill säga, svart och vitt, klackar, rött läppstift och röda naglar. Jag placerar mig även strategiskt på min motståndares sida,invaggar denne i tron av vi har någons slags samhörighet. Tills jag vrider om kniven, som en av mötesparticipanterna senare uttryckte det. Samma mötesparticipant funderade även på att kalla in mig på fler möten, han tyckte det var minst sagt intressant att se mig i den rollen.

Möte 3- Som egentligen mer handlar om utbildningen än om beslut. Jag kan ju dock inte undvika att klämma ur mig en del åsikter. Sådana där som man egentligen inte ska klämma ur sig. Zip it Karolin. Zip it. Jag måste hitta en smart metod för att undvika sådant här, även om det i denna gång inte resulterade i något som påverkar mig på något sätt.

Möte 4- två damer från vårt grannland är här för ett slags studiebesök. Bakgrunden till att de kommer är lite oklar och vi är avvaktande. Detta slutade dock som möte ett. Är det något som jag tycker är fantastiskt är det starka kvinnor som vågar arbeta tillsammans. Det här var ett sådant möte. Och när jag gick från kontoret tänkte jag på en statusuppdatering på Facebook som jag skrev för ett tag sedan. Den löd något i stil med "Illoyality will be your fall, and the higher up you are, the heavier it will be"

Dessa rader får sammanfatta hur en annan arbetsvecka kan se ut.

Hur ser era veckor ut?

1 Linnea:

skriven

Jag tycker att möten är lite läskiga...har väl inte tränat mycket på det för att det ska vara en naturlig sak...men det kanske kommer den dagen jag får ett "riktigt" jobb:)jag förstår om du inte har tid att komma på mässan i helgen...du bor ju inte ens i Stocholm...men det hade vart kul!

2 Mikaela:

skriven

Kunde inte låta bli att tänka på dig när jag såg denna klänningen

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/en/zara-S2012/189503/705070/CONTRASTING%2BCOLLAR%2BDRESS

3 Mia:

skriven

Varför ska du låta bli att säga vad du tycker? Inte zip it. Put it out, säger jag. :)

Kommentera här: