Som kläder efter väder

Jag har haft medarbetarsamtal idag. Vi kom fram till att jag behöver fördjupa mina kommunikations-skills. Inte på det sättet att jag inte är kommunikativ, utan mer att jag behöver lära mig att kommunicera på rätt sätt med olika mottagare. Specifik kommunikation. Personinriktad kommunikation. Jag ska därmed leta reda på en kurs som innehåller detta, en kurs där jag kan lära mig hur jag genom att använda rätt struktur får tillbaka ett svar som betyder något. Rätt kommunikation för rätt person,och hur jag bemöter motargument utan att stå handfallen. Lite som att bära rätt kläder för rätt väder. Både kommunikativt (och lite till mitt förtret, även bildligt).

Som kvinna och relativt ung får man inte misslyckas på det planet. Där gäller det att säga rätt sak första gången. Du får sällan en andra chans. Orättvist, men sant.

Oj, nu blev det mycket text. För att lätta upp stämningen får ni ett av mina powerknep: Rött nagellack. Min favorit just nu är O.P.I- I'm not really a waitress

Är ni förresten intresserade av att läsa sådant här? Ni kanske hellre vill se ljuva bilder på kragar, små hundar, och flickor i pastell?
1 Ziingogirls.blogg.se:

skriven

Tja Ollie här! Anmäl dig gärna till "dagens blogg hos oss". Vore jätte snällt. Lycka till Kram Ziingogirls!

2 Karin:

skriven

Ja, intressant tycker jag:)

3 Linnea:

skriven

Jag tycker det är jättekul att läsa om jobbsaker...så fortsätt gärna med det...hoppas du hittar någon kurs! kanske är jag extra intresserad av jobbrelaterad inspiration för att jag själv är i jobbletarfasen nu..:)

4 Emma says style, love & rock and roll.:

skriven

så fina naglar :D

Kommentera här: