Om att bo i skogen

Jag älskar skogen. Behöver jag energi vänder jag mig alltid till skogen. När man vandrar i skogen inser man vad som är viktigt i livet, och glömmer allt vad karriär heter. Det är en tankeställare som jag behöver med jämna mellanrum. Det är en återhämtning som jag får varje sommar då jag reser hem till mitt Norrland.

Inte så långt utanför min hemstad ligger Treehotel. Jag vet inte om ni hört talas om det? Det är i alla fall precis vad det heter, mindre "hotellrum" byggda uppe bland trädens toppar. Idén föddes av filmen Trädälskaren av Jonas Selberg Augustsen. Så. Himla. Fantastiskt. Vi kikar lite:Många av rummen är lite svåra att ta sig till, därför finns det även ett handikappvänligt alternativ, med större ytor och helt enkelt mer lättillgängligt. De har tänkt på allt.


Utsikten man vaknar till kan till exempel se ut så här:Det är verkligen en upplevelse att se dem på riktigt. Och får jag någonsin chansen att visa långväga besök mina hemtrakter kommer jag definitivt att ta med dem hit. Så om ni får chansen att åka till Treehotel tycker jag verkligen att ni ska göra det. Kanske redan i sommar? Här kan ni läsa mer om hotellet och vad de erbjuder.
1 Essey:

skriven

Din blogg är grymt bra :D! Love it <3

2 Vicky:

skriven

men gud så fint <3

3 Anonym:

skriven

Håller med, frihet!!

4 Fröken Fynd:

skriven

Jag skulle vilja ha en koja uppe i träden. Tänk att vakna ute i naturen på det sättet!

Jag lärde känna skog förra året när jag flyttade till Småland. Det är verkligen renande!

En sak till...jag har texten i din header tatuerad på min arm ;) Fast med slutet "will take you there"

5 kajsa:

skriven

Har sett dom förut men det är lika fantastiskt varje gång! Vill ha en egen KOJA!

6 Kajsa:

skriven

Vilket häftigt ställe!

7 Ann-Sofi MATSAFARI:

skriven

Jag har läst om det där stället flera gånger i olika tidningar och är jättesugen att åka dit. Jag håller med dig om att skogen är healande! Jag hämtar mycket energi när jag är ute på skogspromenader.

8 Lisa:

skriven

så himmla coolt! såg de på hustoppen. Det där skulle man ha. Kul med din nya blogg :)

9 hejregina:

skriven

Ja där vill man bo!

Kommentera här: