Jag har slutat flagna, och börjat blekna.

För ungefär en månad sedan styrde jag kosan mot Grekland. Närmare bestämt Rhodos. Jag tänkte att vi kunde titta lite närmare på det.

Vi bodde långt från bargatan. Intill gamla stanVi hängde vid hotellpoolen på förmiddagrna, på stranden under eftermiddagarna, på någon grekisk restaurang om kvällarna/nätterna. En av dagarna var vi dock lite wilde and crazy och tog en båt ut till Lindos.Åsnor tog oss upp till toppen där man kunde besöka ett Akropolis.Eftersom att jag är helt knäpp på att fota arkitektur, gick jag lös med kameran. Men det besparar jag er från, en bild räcker.När man klättrat allra högst upp fick man syn på en liten sjö. En liten, hjärtformad sjö.En vykortsbildEn till vykortsbildNu har jag slutat att flagna, och börjat att blekna, men mina minnen av sol, bad, och avkoppling får åter färg när jag tittar på bilderna. Innan jag åkte nämnde jag resan i ett jobbrelaterat mail. Jag hade då förhoppningen "to come back more relaxed, and less bitchy", och det kan jag så här på efterhand säga att jag gjorde. Att åka iväg en vecka i början av juni var en bra idé. Den tål att upprepas.

1 lovisa/polichinelle:

skriven

jag tror för det första absolut att du skulle klä i kortare hår! testa! för det andra så verkade din resa himla fin också, men för det tredje: mailet? va?

2 lovisa/polichinelle:

skriven

...eller oj, jaha! jag trodde någon skrivit så till dig! men nu förstår jag.

3 linnea:

skriven

Fina bilder, ser så härligt ut!jag visst är det skönt att komma bort till värmen ett tag...speciellt när man bor i en regnig och grå stad:)

4 lady thirty:

skriven

Åh vilka härliga bilder!

5 Karin:

skriven

Åh vad fint!

6 Anonym:

skriven

Fina bilder :)

7 Malin Aurora:

skriven

Åh jisses så fint!

Kommentera här: