Om att inte ropa hej förrän man gått över ån.

Det tycks vara populärt att med stora bokstäver och utropstecken nämna att man har S-E-M-E-S-T-E-R-! Jag undviker detta. Jag har ju inte ens sökt semester. Men jag har tagit mitt pick och pack (jobbdator inkluderad) och begett mig till Norrland. Jag har väl för avsikt att koppla av och ned. Beroende på vädret. Gråa dagar blir det jobb, mindre gråa dagar tar jag ledigt. Jag har en del kvar att rensa bort från skrivbordet innan den stundande hösten.
Till exempel:

Skriva abstracts inför en konferens i det soliga Spanien
Dokumnetera
Dokumnetera lite till
Och dokumentera ytterligare
Bra när man kan göra dessa saker på valfri ort.

Sommaren blir ganska planlös i övrigt. Ingen resa inbokat (om vi nu inte räknar med Götet och WoW). Jag tar dagarna lite som de kommer. Tänkte läsa skönlitteratur istället för lagar och förordningar. Titta på film. Löpträna. Ta tag i körkortet, och bara vara.

För en gångs skull är jag och min syster uppe samtidigt. Vi har hunnit med att åka vilse i skogen (GPS:en hittar inte i bushen), så vi tog hjälp av vår moster och till sist hittade vi till det lilla lantfiket:


Fint och vildvuxet var det.


Mysiga rum att sitta i. Jag vill ha en lägenhet med en sådan här kakelugn. Just nu låtsasköper jag en med två kakelugnar. Den har passerat tvåmiljonersgränsen nu. Känns sådär.


Syster hade som vanligt armband, och en döskallering! Fräsigt (mitt nya töntiga favoritord) värre.


Nu ska vi bege oss på norländsk inlandsmarknad och köpa förnödigheter, ni vet; salta och sura remmar, och annat man kan förtära. Hej så länge!.

I will have a laugh

Jag var uppe i ottan idag (halvnio) och såg till att fixa biljetter till Ricky G. Två stycken. Jag planerar att hitta en man med rätt sorts humor att ta med mig. För sådant känns viktigt. Att man kan skratta tillsammans, att man befinner sig på samma plan. Det är mycker mer tilldragande än yta.Känns bra att ha något glädjande att se fram emot i mörka Decemeber. Både att jag kommer se Ricky G live, och att jag då har skaffat mig en duglig karl.  Det är viktigt med planer. För ni vet väl- if you fail to plan, you plan to fail.