And you go to the embassy parties, where you talk in russian and greek...

Okej. Så fancy är det väl inte riktigt. Men när jag visade bilder för min mamma från jobbet fick jag kommentaren "vad olik dig du är". Och så är det nog. Det är en annan persona som jag tar på mig. Eller annan och annan. Det är ju också jag. Bara en annan sida av mig. Den som jag klär av mig när jag är ledig. Tänkte vi kunde titta lite.

På hotellrummet i Zürich efter en 16 timmar lång arbetsdag som bestod av resor och att titta på robotar.


Här trixar jag med tejp för att sätta upp poster inför en invigning av att en av våra processer var klara att starta


Här smiter jag från konferenslokalen och fotograferar inne i Marseille stad


Och äter lite crêpes, som jag antagligen Instagrammar (heter marianekarolin där, om ni undrar).


Och så här kan man se ut en kväll på slottetJag har ett ganska fint jobb. Om än frustrerande vissa dagar. Min ledighet över sedan en vecka tillbaka. Jag avrundade den med Way out west där jag bland annat flanerade runt (och drack vin) med den här tjejen. Nu måste jag återgå till rutiner igen (inge mer ligga och sova fram till lunch, eller fika när som helst). Och vet ni. Det gör faktiskt inte så mycket.
1 lady thirty:

skriven

Ibland känns rutinerna rätt okej :)speciellt om de är av det roligare slaget. Har man ett jobb man gillar så känns inte allt så jobbigt.

2 kajsa:

skriven

Det är så kul att de hur folk klär sig när de på jobbet måste ha en viss typ av kläder och man känner dom i den rollen, och sedan får se dom i deras "privata" roll. Det är verkligen två sidor av en personlighet på något sätt.

3 Jasmine:

skriven

Kika in hos mig och tävla om proteinpulver :)

4 lovisa/polichinelle:

skriven

så fin, så fin!

5 Karin O:

skriven

Härliga glimtar!

Kommentera här: