Söndagssummering

Så, då har vi kommit till veckans skörd av fina saker som florerar på nätet. Den här veckan blir det mest tips på olika mikrobloggar.


Lou Reed i tweed är en gammal goding, som tyvärr inte längre uppdaterar. Men det gör inte så mycket, för den är tidlös och man kan ägna sig åt att bläddra i arkivet istället.

Historiska tweets förgyller nästan varje dag för mig. Det är rått. Det är är humor. Och saknar helt verklighetsförankring (ja om man nu ska tro bloggskaparen). De här är två toppar än så länge:Via alltid lika fantastiska Sandra hittade jag en ny tumblr att följa, nämligen denna.

En annan tumblr som jag stundvis har väldigt roligt åt är Swedish problems. Där kan man dessutom skicka in sina egna svenska problem, och om de är tillräckligt roliga publiceras de även. Sådant gillar jag, när man bygger något roligt tillsammans med sina läsare.
1 kajsa:

skriven

Jag får alltid så bra tips, som de du puffar för här, från olika ställen men glömmer ändå alltid ihåg att jag gillar dom där sidorna och så faller de i glömska totalt och jag missar en massa underhållning. Men jag läser ju över lag väldigt lite bloggar och sånt nuförtiden så jag antar att det hör till mitt liv. Typ.

2 Historiska Tweets:

skriven

Vi gör hatten av för länkningen ;-)

Kommentera här: