Om Påskledighet

När man var lite kändes alltid långfredagen som en evighetsdag. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att det inte var några barnprogram som gick på tv. Nu tycker jag tv tablån ser bra ut. Jag ser på Emma just nu (och längtar tillbaka till sommaren), och efter det börjar Little Women. Jag älskar SVT.

Det jag saknar med påskledigheten är att inte åka upp till Norrland. Jag ser en massa fina bilder i mina vänner statusuppdateringar och vill bara åka utför, åka skoter, eller bara sitta ute på en norrländsk sjö och pimpla. Jag tror saknaden blir extra stor när vädret här söderöver sviker. Annat var det förra påsken. Vi tittar lite.

Hum-hum från humlegården i linne med syster.


Fiske i liten båt utanför Tyresö (okej, jag satt mest i solen och upprepade orden; varför ska man jobba, det är ju SÅ HÄR livet ska vara).


Jag bar en vårig kjol


Och körsbärsträden blommade i Kungsträdgården.


Jag antar att jag får trösta mig lite med att påsken var tidig förra året. Och att jag har det bästa av våren framför mig.
1 lady thirty:

skriven

tänk vad varmt det var under påsken förra året, men den var ju iofs tre veckor senare än nu, då fyllde jag år på annandagen (det har aldrig hänt i hela mitt liv tidigare)och den dagen avslöjade jag för släkt o vänner att vi skulle få en liten bebis :)ha nu en fin påsk!

2 Anonym:

skriven

GLAD PÅSK:)

3 Vicky:

skriven

åh, kungsanblommorna. kanske stockholms bästa. det är förresten dem jag har i min header. saknart.

Kommentera här: