Om att sitta vid bordet.

Jag har postat Sheryl Sandbergs tal som rör kvinnligt ledarskap tidigare, och idag tweet:ade jag den. Och jag tänker posta den här igen,för jag tycker att alla borde se den. Ungefär femton minuter lång är den. Den tiden tycker jag att man kan avvara.


För att nu återgå till vad jag egentligen vill ha sagt, idag deltog jag vid en workshop. Jag var egentligen inte riktigt peppad när jag anmälde mig, men är det något jag börjar lära mig så är det att man skall delta i allt som man kan delta i, om det är inom det fält där man är verksam. Ofta när inbjudningar till dessa typer av sammankomster skickas ut är de riktade till  "de mest engagerade" eller "experterna inom området". Och då kan man ju lätt tycka att det där är väl inte jag? Skulle jag vara expert? Svaret på frågan kan tyckas svår, men den är i själva verket lätt-är det möjligtvis det här som du ägnar din arbetstid åt? I sådana fall ja. Du är den mest engagerade, du är experten. Du har precis lika mycket som någon annan som sitter vid det där bordet att föra fram. Oavsett ålder, kön, eller profession.

Så vad jag vill att ni tar med er hem, oavsett vem ni är eller vad ni gör, är att våga ta plats. Våga att sitta vid bordet.
1 Felicia:

skriven

Verkar intressant, men dusch kallar innan min far får ryck! haha...SV: Jaa så mkt, men mina val är iaf gjorda nu! skönt!

Hoppas det gick bra för dig med alla val.

pusss

2 yasmine modell mamma och fru:

skriven

Klockan 19 ikväll ger jag ut en rabatt kod i bloggen på en web shop med barnkläder så kika gärna in då.

kraam

3 Mia:

skriven

Åh ja! Jag borde re-blogga detta.

Kommentera här: