Jobbbloggat

Idag publicerades ett inlägg av mig på vad vi kallar för "jobbbloggen". Syftet var att man skulle beskriva en arbetsvecka så att andra på arbetsplatsen fick ta del av hur ens jobb kan se ut. Vi är ganska spretiga i det vi gör men vi jobbar alla för samma sak: att stödja medicinsk forskning.

Det är inte det enklaste att skriva ett inlägg som handlar om vad man gör på jobbet utan att vara för avslöjande eller publicera för många egna åsikter. Jag började med att skriva ned allt, för att sedan censurera bort känslor utan att bli för tråkig. Jag var lite oroad över att delar av det jag skrivit kan tolkas fel, det är ju alltid svårt att se nyanser i språket om man inte känner personen bakom texten, men än så länge har min feedback varit positiv. En medarbetare sa till och med att blogga skulle jag minsann kunna göra på heltid. Hon kanske har rätt, men missförstå mig rätt- jag är gärna mer än "bara" en bloggare.

Vill ni ta del av min jobb-blogg? Jag kanske kan censurera den ytterligare och publicera delar av den om intresse finns.

Jag har förresten upptäckt Sticky Notes , det resulterade i att jag digitaliserat min jobbångest, se så fint och färgkoordinerat det blev:
Hej, hej så länge.
1 Melissa - Den brutala sanningen!:

skriven

Kikar in och önskar dig en trevlig tisdagskväll.

Hoppas dagen vart till din belåtenhet :)

2 karoline:

skriven

Tack fina Karolin!

<3

3 Linnea:

skriven

Du vet säkert att jag allt är lite intresserad av jobbvärlden och ditt jobb låter ju riktigt spännande...alltid kul att höra vad folk gör i andra branscher.Kul med digitala post-its...det måste jag prova!och håller med om att det allt är rätt skönt att återgå till vardagen efter lite långledigt:)

Kommentera här: