Are you a lover or a fighter?

Lite cred ska hon allt ha. Mikka alltså. Det är ju hon som fixat min finfina design. Jag brukar referera till henne som min fyra år yngre tvillingsyster. För vi är ganska lika på många sätt. Och det upptäckte vi båda för sisådär sex-sju år sedan när vi träffades på det som då var chihuahuacirklens forum. Jag vet. Så himla hundnördigt. Jag har träffat många nya vänner via de små liven, vad som bör tilläggas är dock att det krävs mer än att dela samma hundras för att man ska känna att de betyder något mer. Mikka är ett gyllene exempel på en sådan vän. Hon driver för övrigt bloggen Ipink.
Varje gång jag besöker hennes blogg får jag lite ångest över att jag inte lägger ned tid på att ge er fina bilder, att jag inte tar tillräckligt många foton med min riktiga kamera, utan istället presenterar halvdanna instagrambilder från min Iphone trea. Besök henne så förstår ni precis vad jag menar.

För övrigt är jag peppen på att hänga med henne när jag drar way out west i augusti!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling

Foto: © UNICEF/Asselin

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra. Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg).